Zwembad

In Wevelgem werd dit betonnen zwembad geplaatst met een vinylester bekleding. Dit uiterst sterk en warmte- en waterbestendig materiaal werd in de kleur Window Grey uitgevoerd. Deze uitwerking werd perfect gecombineerd met de grijze granieten natuursteen rondom het zwembad. De natuurlijke stijl wordt verder versterkt door de houten vloer. Het zwembad zelf kreeg een hoektrap om gemakkelijk in en uit het zwembad te kunnen stappen. Voor de zuivering van het zwembad wordt gebruik gemaakt van een bio pool installatie en bio filtratie. Dit betekent dat er bij de waterzuivering geen chemicaliën aan te pas komen, dezelfde filtertechniek als bij een vijver. Zo wordt je hybride zwembad op een biologische manier gezuiverd, maar heeft het toch de uitstraling van een traditioneel zwembad. Deze lijn wordt doorgetrokken met het Solar ecologisch zeil om het zwembad af te dekken. Zo kan het dagelijks onderhoud van je zwembad op een ecologische en duurzame manier uitgevoerd worden.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.