Baad in luxe
in je eigen huis

Onze werking

2007, dat is het jaar waarin wij onze eigen onderneming in polyesterwerken hebben opgericht. Vandaag de dag is deze onderneming uitgegroeid tot een toonvoorbeeld waarin we ons specialiseren in het bouwen van zwembaden, het inrichten van een volledige wellness ruimte en het realiseren van voegloze badkamers.

Elk interieur is uniek en dit willen we ook zo behouden. Door de klantenwens steeds centraal te plaatsen en hen ook een luisterend oor te bieden, zorgen we ervoor dat we voor elke klant ook daadwerkelijk een verschil kunnen maken.

Bij Pro Projects willen we dat je optimaal kan genieten van jouw wellness moment. Onze missie? Harmonie creëren in je binnen-en buitenomgeving door het zwembad, de wellness of de voegloze badkamer van je dromen te realiseren.

Kies voor Pro Projects en kies daarbij voor een wellness gevoel in je eigen woning. Samen creëren we een ruimte waar je volledig kan ontspannen en genieten, elke dag opnieuw.

Showroom

Heb je zelf al een idee dat je wil uitwerken? Ben je benieuwd naar alle producten in ons gamma? Wil je graag even één (of enkele) van onze producten uittesten? Wens je graag inspiratie op te doen voor jouw voegloze badkamer, jaccuzzi, sauna, infraroodcabine of zwembad? Dat kan!

Onze showroom is rolstoeltoegankelijk en wij voorzien animatie voor de kleinsten.

Plan je afspraak in en breng ons vrijblijvend een bezoekje in onze showroom op de Provinciebaan 71 te Ledegem of in onze belevingsroom op de Guido Gezellelaan 59 te Menen. Samen met ons team van specialisten staan we dagelijks voor je klaar om jouw droom te realiseren. Iedereen is welkom!

Untitled-2

Pro Projects Teamlid #1

Positie

Klein beetje informatie

Untitled-2

Pro Projects Teamlid #2

Positie

Klein beetje informatie

Untitled-2

Pro Projects Teamlid #3

Positie

Klein beetje informatie