Zwembad Wervik

Je droomt helemaal weg bij dit prachtige infinity pool met vinylester bekleding, een duurzame en warmte- en waterbestendige polyesterbekleding. Doordat het zwembad gelegen is op een heuvel kreeg het zwembad een prachtig uitzicht aan het uiteinde dat overloopt in een weide. De ingewerkte plage zorgt ervoor dat je ook al zittend of liggend kunt genieten van het zalig verfrissende water. Bovendien is dit een hybride zwembad, ook wel een bio pool genaamd. Dit zwembad heeft de uitstraling van een traditioneel zwembad, maar er wordt chloorvrij gewerkt dankzij aangepaste zuiveringsinstallaties. Er komen dus geen chemicaliën te pas aan de zuivering die gebeurt door Hayward filtratie. Het ecologische aspect van dit zwembad wordt verder doorgetrokken met een solar aluminium metallic look rolluik om het vuil uit het zwembad te houden en de warmte vast te houden. De frequentie gestuurde pomp en warmtepomp houden het water warm en in beweging. Het niveau van het water wordt hierbij automatisch bewaakt en geregeld.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.