Zwembad

Bij deze woning in Waregem werden harmonie en schoonheid gecreëerd in de tuin als resultaat van de plaatsing van dit monoblock zwembad. Dit zwembad uit één stuk bestaat uit vinylester keramiek, een polyester dat zeer warmte- en waterbestendig is. Dankzij de Romaanse trap, een ronding in de zijkant van het zwembad waarin de trap ingewerkt wordt, krijgt het zwembad een zeer elegante uitstraling. Bovendien werd een zitbank ingewerkt om zalig te kunnen genieten van het water dat verwarmd wordt aan de hand van een frequentiegestuurde warmtepomp. Het zwembad werd volledig geautomatiseerd door middel van Hanna Instruments waarbij de pH- en chloorwaarden constant gemeten en automatisch gedoseerd worden. Dankzij het Solar black zeil kan het zwembad gemakkelijk en snel afgedekt worden om het te beschermen van vuil, maar ook om de warmte van het water zo goed mogelijk vast te houden. De keuze voor deze systemen in combinatie met de isolatie van het bad zorgt ervoor dat dit een zeer energiezuinig zwembad is. Het tijdloos design van dit zwembad zorgt voor een mooie uniforme stijl en een plek waar je volledig tot rust kunt komen. En dit allemaal in je eigen tuin.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.