Zwembad

Deze stadstuin in Roeselare kreeg een volledig nieuwe inrichting dankzij de plaatsing van dit zwembad. De kuip werd volledig afgewerkt met Renolit Alkorplan Touch 3D liner, een decoratieve zwembadlaag die het bad waterdicht maakt en ondertussen ook een textuur geeft. Rustig ontspannen kan je in het water dankzij de uitgewerkte zitbank en het ligstrand. Bovendien is dit een bio pool of hybride zwembad. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van dezelfde filtertechnieken zoals bij vijvers, waardoor er geen chemicaliën te pas komen aan de waterzuivering. Het zwembad wordt afgedekt met een Solar ecologisch zeil dat niet enkel het vuil uit het water houdt, maar de warmte van het water ook zo goed mogelijk vasthoudt. Dankzij de combinatie van verschillende technieken is dit zwembad uiterst energiezuinig. Zo kan je zonder zorgen zalig genieten aan je eigen zwembad.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.