Zwembad

Dit monoblock zwembad in de kleur Pool White bestaat uit vynilester keramiek, een uiterst sterk en warmte- en waterbestendig materiaal. Niet enkel is dit zwembad groot genoeg om baantjes te trekken, dankzij de ingebouwde ligstoel en zitbank kan je ook zalig ontspannen na de inspanning. De Hayward filtratie wordt gecombineerd met een automatische zwembadregeling. Hierbij worden de pH- en chloorwaarden constant gemeten en gedoseerd voor een dagelijks zwembadonderhoud. Voor de veiligheidsrolluik werd een opbouwsysteem geïnstalleerd waarbij de rolluik met Solar lamellen zich in een inox structuur bevindt met een houten bekasting. Deze oersterke constructie is niet onderhevig aan corrosie en zorgt voor een zorgeloos gebruik van het systeem. Deze houten constructie in combinatie met de grijze granieten tegels zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. De perfecte aanwinst voor deze zonnige tuin. 

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.