Zwembad

Dit prachtige zwembad van 14 x 4m bestaat uit één grote betonnen kuip waarvan de zwembadbekleding volledig werd afgewerkt in Renolit Alkorplan Touch 3D. De Pottelberg kleiklinkers en de zwembadrand in blauwsteen creëren een landelijke look terwijl de strakke trap het geheel tegelijkertijd ook een moderne uitstraling geeft. De hoogwaterlijn skimmers zijn geschikt voor elk type zwembad en verzekeren dat het waterniveau zo dicht mogelijk tegen de tegelrand zit. Ook dit zwembad werd volledig geautomatiseerd door middel van Hanna Instruments die ervoor zorgen dat er een automatisch meet- en doseersysteem is voor zowel pH-waarden als chloor. Het zwembad ’s avonds of gedurende de winter afdekken? Dat kan! Voor dit project maakten we gebruik van een geïntegreerd rolluik volledig in polycarbonaat, dit zorgt voor een beter behoud van de watertemperatuur.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.