Zwembad met afdak

Dit 30 jaar oude zwembad van 11 x 4m werd volledig gerenoveerd waarbij er gebruik werd gemaakt van energiezuinige technieken. Om het zwembad af te dekken werd er gewerkt met Renolit alkorplan touch 3D, een waterdichte decoratieve zwembadlaag. Daarnaast maakten we gebruik van een hoogwaterlijn skimmer, deze is geschikt voor elk type zwembad en verzekert dat het waterniveau zo dicht mogelijk tegen de tegelrand zit. De randsteen werd ter plaatse en volledig op maat gegoten, dit in uitgewassen beton. Door de duurzame materialen van de overkapping is het mogelijk om heel het jaar door een tropisch klimaat te behouden. Even genieten? Dat kan in de op maat gemaakte barrel sauna die je naast het zwembad ziet staan.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.