Zwembad

In deze woning in Lier werd een binnenzwembad geplaatst, meer bepaald een city pool. Een city pool is een zwembad dat een stuk kleiner en ondieper is en volledig op maat aangepast kan worden naargelang je eigen smaak en de beschikbare ruimte. Het zwembad zelf is gemaakt uit vinylester, een materiaal zoals polyester dat meer warmte- en waterbestendig is en vaak gebruikt wordt voor de productie van zwembaden. Dit binnenzwembad kreeg bovendien een volledig naadloze bekleding (ral 9010). In dit zwembad werden jetstreams voorzien om tegenstroom te kunnen creëren om zo toch te kunnen zwemmen ondanks de kleinere omvang van het bad. De zitbank in het zwembad zorgt voor een plekje waar je na de inspanning ook kunt ontspannen. Dit project toont aan dat je ook met beperkte ruimte een heel mooie wellnessruimte kunt creëren in je woning.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.