Zwembad

De energiezuinige technieken, zwembadbekleding volledig in het materiaal Renolit Alkorplan 3000 en de granieten boordstenen maken van dit zwembad met afmetingen van 9 x 4m een prachtige plaats waar je écht kan genieten. Het kunstgras, de plage en de hoogwaterlijn skimmers zorgen voor een strakke uitvoering. Dit betonnen geïsoleerde zwembad beschikt over Hanna Instruments die ervoor zorgen dat er een automatisch meet- en doseersysteem is voor zowel pH-waarden als chloor en in de winter of ’s avonds kan het zwembad afgedekt worden met een aluminium rolluik in hoekprofiel. Genieten in een proper zwembad? Dat kan zeker met de robot van Maytronics Pro!

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.