Zwembad

In de tuin bij deze woning in Kortemark werd een monoblock zwembad geplaatst, de kuip voor het zwembad werd dus in één stuk in de grond geplaatst. Dit zwembad in vinylester keramiek, een materiaal dat minder poreus en ook meer water- en warmtebestendig is, werd uitgevoerd in het kleur 3D White. Dit is een kleur met textuur waardoor een 3D-effect ontstaat. Bovendien werd in het ontwerp van het zwembad een ligstoel en zitbank voorzien om na de inspanning ook te kunnen ontspannen. Dankzij de hoektrap stap je gemakkelijk in en uit het bad, waarrond grijze granieten tegels geplaatst werden. Een veiligheidsrolluik met solar lamellen zorgt voor de dagelijkse bescherming van je zwembad. Voor het onderhoud werd een automatische zwembadregeling geïnstalleerd met een pH- en chloorsysteem en Hayward filtratie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het dagelijkse onderhoud van je zwembad en kan je er optimaal van genieten.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.