Zwembad

Dit monoblock zwembad werd voorzien van een plage, ligzetel en ligbank waar je volledig tot rust kan komen, daarnaast werd er ook gebruikgemaakt van een volledig ingebouwde trap. De granieten boordstenen zorgen voor een landelijk en tegelijk ook moderne uitstraling. Er werd bewust gekozen voor energiezuinige technieken en de Hanna Instruments zorgen ervoor dat zowel de pH-waarden als het chloor automatisch gemeten worden. Wil je het zwembad ’s avonds of gedurende de winter volledig afsluiten? Dit kan met het geïntegreerde rolluik! 

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.