Zwembad

Je waant je in zuiderse oorden bij dit zwembad in Izegem. Het monoblock zwembad in Pool White werd volledig uitgewerkt in vinylester keramiek, een sterk en warmte- en waterbestendig materiaal. Dankzij de ingewerkte hoektrap kan je gemakkelijk het zwembad in- en uitstappen. Bovendien is het er op zonnige dagen zalig genieten dankzij de ingewerkte ligstoel en zitbank. Het dagelijkse onderhoud van het zwembad wordt voorzien aan de hand van een automatische zwembadregeling waarbij de pH- en chloorwaarden automatisch gemeten en gedoseerd worden. Dit wordt gecombineerd met een Hayward filtratiesysteem om je zwembadwater proper te houden. Het zwembad wordt afgedekt met een Solar ecologisch zeil om niet enkel het vuil uit het water te houden, maar ook de warmte van het water zoveel mogelijk vast te houden. De rand rond het zwembad is voorzien van een houten boord die mooi overgaat in het omliggende terras. Zo werd een mooi geheel gecreëerd waar je volledig tot rust kan komen.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.