Zwembad

Bij dit indrukwekkende zwembad heb je het gevoel dat je op reis bent. Door de grote omvang kan je er naast ontspannen ook perfect enkele baantjes trekken. Dankzij de Onyx zwarte kleur in combinatie met de verouderde blauwsteen tegels krijgt dit zwembad een zeer stijlvolle uitstraling binnen deze landelijke tuin. Door de ingebouwde zitbank en het onderwaterstrand kan je zalig genieten van het zonnige weer en tegelijk afkoeling opzoeken in het water. Bovendien is dit een hybride zwembad waarbij gebruikgemaakt wordt van dezelfde filtertechnieken als bij een vijver, zonder chemicaliën toe te voegen aan het water. Voor deze biologische filter werd nog een Vortex voorfilter geplaatst voor een ideale filtratie van het water. De extra geïnstalleerde UV-lamp is uiterst geschikt om het zwembadwater op een milieuvriendelijke manier te ontsmetten. Dit bio pool werd verder voorzien van een Solar aluminium look rolluik die het vuil uit het water weghoudt en tegelijk de warmte van het water vasthoudt. Dit in combinatie met de frequentie gestuurde pomp en warmtepomp zorgt voor een optimaal onderhoud van je zwembad en dit op een energiezuinige wijze. De perfecte uitwerking om zonder zorgen van je zwembad te kunnen genieten, zowel in het water als ernaast.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.