Zwembad

Dit prachtige zwembad in Menen bestaat uit één grote betonnen kuip die volledig bezet werd met vinylester, een polyesterbekleding die zeer sterk en warmte- en waterbestendig is. De Window Grey kleur van het zwembad past perfect bij de keramische grootformaattegels die rond het zwembad geplaatst werden. Het ligstrand met aansluitende trap zorgt ervoor dat je gemakkelijk het zwembad in en uit kunt alsook dat je zalig van de zon kunt genieten zonder het diepe in te gaan. Het zwembad werd volledig geautomatiseerd door middel van een Hanna pH- en chloorsysteem waarbij de pH- en chloorwaarden constant gemeten en gedoseerd worden. De Speck zwembadpomp zorgt voor een continue circulatie in het zwembad waardoor ook de Clearpro zwembadfilter zijn werk goed kan uitvoeren. Deze Clearpro technologie zorgt voor water zo proper dat geen enkele zandfilter ertegenop kan. Bovendien zorgt de Solar veiligheidsrolluik voor een bescherming van het zwembad en het behoud van de warmte van het water. Zo kan je zonder zorgen genieten van je zwembad.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.