Zwembad

Bij dit strak en modern design in Ieper werd geopteerd voor een betonnen zwembad in een donkergrijze kleur. Dit past perfect bij de natuurlijke basalt randsteen die gebruikt werd om het zwembad rondomrond af te werken. Bovendien is dit een bio pool of hybride zwembad. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van dezelfde filtertechnieken als bij een vijver, waardoor er geen chemicaliën te pas komen aan de waterzuivering. Dankzij het Solar aluminium look rolluik bescherm je je zwembad zowel in de zomer als winter en kan je bovendien de warmte van het water zo goed mogelijk vasthouden. Deze heuse zwemstraat is perfect om enkele baantjes in te trekken of in te spelen door de grootte van het zwembad. Door het inbouwen van een ligstrand kan je echter ook zalig genieten van de zon en ondertussen wat afkoeling opzoeken. Dankzij de ingebouwde ledverlichting kan je zowel overdag als ’s nachts genieten van het prachtige uitzicht op dit zwembad. De perfecte aanwinst voor deze woning met moderne uitstraling.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.