Zwembad

Een hybride zwembad zoals dit zwembad in Gent is helemaal niets nieuws meer. In dit natuurlijke zwembad kan je chloorvrij zwemmen door de aangepaste zuiveringsinstallaties. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een bio pool installatie. Dit systeem gebruikt dezelfde filtertechniek als bij een vijver waardoor er bij de waterzuivering geen chemicaliën aan te pas komen. Het water wordt wel verwarmd met een Solar verwarmingsinstallatie. Dit zwembadconcept zorgt er niet enkel voor dat je biologisch te werk kunt gaan, maar het is ook een energiezuinig zwembad. De losliggende natuursteen tegels zorgen voor een subtiel pad naar het zwembad. Bovendien past het zwembad met zijn zwarte donkere kleur perfect binnen de landelijke stijl die zowel in de woning als de tuin gehanteerd wordt. Zo gaat het zwembad mooi op in zijn omgeving, de perfecte aanwinst dus.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.