Zwembad

Een zwembad is niet enkel gemaakt om te zwemmen, maar ook om te kunnen ontspannen en genieten. Dit monoblock zwembad in Brugge heeft het allemaal. Het zwembad is opgebouwd uit vynilester keramiek, een sterk polyestermateriaal dat zeer warmte- en waterbestendig is. Voor een optimale ontspanning werden een ligstoel, zitbank en zitstrand ingebouwd. Zo kan je ook zonder inspanning zalig genieten van het water. De grijze granieten zwembadrand en tegels rondom het zwembad zorgen voor een strakke look. Het geautomatiseerde systeem gaat de pH- en chloorwaarden steeds meten en doseren. Bovendien zorgt de Hayward filtratie voor een constante filtering van je zwembadwater. Er werd gekozen voor een polycarbonaat Solar aluminium look veiligheidsrolluik volgens het plage systeem, waarbij het rolluik ingebouwd wordt en de bak zich onder waterniveau bevindt. Dit systeem laat je toe om je zwembad op een zeer esthetische manier af te werken. De ideale oplossing om niet enkel een praktisch, maar ook een mooi zwembad in je tuin te installeren.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.