Zwembad

Dit zwembad lijkt recht uit de boekjes te komen. Dit bouwkundig betonnen zwembad werd volledig bekleed en afgewerkt met vinylester, een polyesterbekleding die zeer onderhoudsvriendelijk en warmte- en waterbestendig is. De donkergrijze kleur van deze bekleding vormt een mooi geheel met de grijze granieten grootformaattegels die rondom het zwembad geplaatst werden. Naast een uitgebreid ligstrand werden ook ledlampen in het zwembad verwerkt om zowel overdag als ’s avonds van het zwembad te kunnen genieten. Er werd een volledig geautomatiseerd systeem geïnstalleerd van Hanna Instruments waardoor de pH- en chloorwaarden constant gecontroleerd en gedoseerd worden. De Clearpro filter zorgt er op zijn beurt dan weer voor dat de allerkleinste vuilresten uit het water gefilterd worden. De frequentiegestuurde zwembadpomp die onder andere de circulatie garandeert, verbruikt bovendien minder energie. In combinatie met de Solar rolluik zorgt dit ervoor dat dit zwembad een stuk energiezuiniger wordt. Het bijhorende poolhouse zorgt voor een luxueuze maar vooral ook praktische inrichting van deze stadstuin waarbij je zowel in de zomer als winter zalig kunt genieten.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.