Zwembad

In deze tuin in Izegem werd een betonnen city pool geplaatst. Dit zwembad is dus een stuk kleiner en ondieper, maar kan volledig aangepast worden naargelang de beschikbare ruimte en je eigen smaak. Verder werd een plage voorzien waar je zalig op kunt relaxen en kunt genieten van het verfrissende water. Door gebruik te maken van een hoogwaterlijn skimmer blijft het waterniveau zo dicht mogelijk tegen de tegelrand. De witte liner is niet enkel een decoratieve zwembadlaag, maar maakt het zwembad intussen ook waterdicht. Het onderhoud van het zwembad wordt steeds opgevolgd dankzij het pH chloorsysteem, de automatische filtratie en de Hayward filters. De frequentie gestuurde pomp en warmtepomp zorgen voor een constante circulatie en opwarming van het water. Bovendien kreeg ook de omgeving rond het zwembad een volledig nieuwe look met een terras uit blauwsteen en een poolhouse op maat waarbij gebruik gemaakt werd van slidingglas. Zo kan je zomer en winter genieten van je prachtige zwembad en tuin, ongeacht het weer. Tijd dus om tot rust te komen in deze indrukwekkende oase van rust.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.