Zwembad

Voor dit prachtige project in Gent ontwierpen wij een maatwerkbad dat uitgewerkt werd met vinylesterbekleding. Deze polyesterbekleding is niet enkel zeer sterk, maar is ook warmte- en waterbestendig. De strakke hoektrap versterkt het moderne design van dit zwembad. Dankzij het pH chloorsysteem en de Hayward filtratie blijft het water steeds proper. Dit zwembad is bovendien ook zeer energiezuinig dankzij de isolatie en overkapping die de warmte ook goed vasthoudt. Door de hoeveelheid groen en omliggende natuur werd gekozen voor een praktische zwembadoverkapping die al het vuil en groen ook mooi uit je zwembad houdt. De grijze granieten steen voor het terras en de randsteen zorgen ervoor dat dit strak zwembad subtiel overgaat in de natuurlijke omgeving. De perfecte plaats voor een inspanning of ontspanning aan of in je zwembad.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.