Zwembad

Bij de inrichting van deze tuin waan je jezelf in een echte wellness! Het zwembad werd gemaakt uit vinylesterbekleding, een polyesterbekleding die niet enkel zeer stevig is, maar je bad ook water- en warmtebestendig maakt. Bovendien past dit zwembad perfect binnen de natuurlijke omgeving dankzij de afwerking met een grijze granieten randsteen. Aan de hand van de inox handgreep stap je praktisch het zwembad in dat voorzien is van een zitbank gecombineerd met een trap. Zo kan je ook al zittend zalig genieten van het verfrissende water. Dankzij de frequentiegestuurde warmtepomp en pomp blijft het water warm en wordt er voldoende circulatie voorzien. Het water blijft steeds op het goeie peil dankzij de hoogwaterlijn skimmer en blijft proper dankzij het pH chloorsysteem en de Hayward filtratie. Bovendien is het zwembad uiterst energiezuinig dankzij de isolatie en het eco solar zeil. Dit geheel werd afgewerkt met een Villeroy and Boch A6l jaccuzzi waardoor je helemaal tot rust kunt komen in deze tuin dankzij een zalig wellnessgevoel.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.