Wellness douche

Bij dit project in Rumbeke werd een complete wellnessruimte voorzien waarbij je volledig kan ontspannen en tot rust kan komen. Hierbij werd gekozen voor een zeer ruime stoomcabine, waarin zelf een massagetafel geplaatst kan worden voor scrub- en oliemassages. De voegloze douche is uiterst praktisch in onderhoud en heeft een zeer strakke en stijlvolle uitstraling. Deze douche kreeg een lichtgrijze polyester bekleding langs de binnenkant en kurk bekleding langs de buitenkant. Deze polyester bekleding komt in een lichtgrijze kleur (ral 7035 type 2). In de douche werd een Hansgrohe regendouche en inbouwkraanwerk voorzien net als een zitbank. Al het glas in deze ruimte werd op maat gemaakt voor een optimaal resultaat.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.