Zwembad

Wegdromen in je eigen tuin wordt een stuk gemakkelijker met een zwembad zoals dit. Het monoblock zwembad werd uitgevoerd in vynilester keramiek, een zeer duurzaam en water- en warmtebestendig materiaal. De Deep Blue 3D-kleur die voor dit zwembad gebruikt werd zorgt voor een mooie helblauwe kleur met een leuk glinsterend effect. Het zwembad is niet enkel mooi om naar te kijken, maar ook zeer praktisch ontworpen. Met een hoektrap, ligstoel en zitbank is het perfect om optimaal te kunnen ontspannen en gemakkelijk in en uit het zwembad te stappen. De zwembadrand en het terras rondom het zwembad uit grijze graniet zorgen voor een natuurlijke overgang in de tuin. Dankzij de automatische zwembadregeling worden de pH- en chloorwaarden constant opgemeten. Dit in combinatie met de Hayward filtratie zorgt ervoor dat je water steeds optimaal en zuiver blijft. Als kers op de taart voorkomt de polycarbonaat Solar aluminium look rolluik dat er vuil in je zwembadwater terechtkomt. Dit houdt bovendien ook de warmte van je water vast. Zo kan je zonder zorgen genieten van je zwembad in eigen tuin.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.