Badkamer

Bij elke renovatie wordt een concept uitgewerkt waarbij we optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte. Door de aanwezigheid van schuine wanden in deze badkamer in Wevelgem werd beslist om deze in het ontwerp van het meubilair te verwerken om elke ruimte zo goed mogelijk te benutten. Het badkamermeubel werd op maat gemaakt met houtfineer en voorzien van een Corian wastafel, een naadloos en vuilafstotend materiaal. De spiegelkast boven dit meubel werd op maat gemaakt om de ruimte onder de schuine wand zo praktisch mogelijk te kunnen invullen. Verder kreeg ook de douche een nieuwe look aangemeten waarbij een bankje voorzien werd en Grohe Smartcontrol. Bovendien werd de glazen anti-kalk douchewand op maat gemaakt. Deze moderne stijl wordt versterkt door een donkere klikvinyl Quickstep vloer. Zo werd deze beperkte ruimte toch ingevuld met een ruime badkamer met alle nodige voorzieningen.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.