Badkamer

Deze totaalrenovatie van een badkamer in Sint-Martens-Latem toont dat een strakke stijl perfect gecombineerd kan worden met warme en natuurlijke materialen. In deze naadloze badkamer met massief eiken parketvloer werd gekozen voor een massief eiken maatwerkmeubel met een Corian wastafel op maat. Corian is een uiterst duurzaam materiaal dat over antibacteriële en vuilafstotende eigenschappen beschikt. Bovendien kan dit materiaal perfect naadloos afgewerkt worden. Verder werd een maatwerkbad- en douchecombinatie voorzien waarbij een grijs maatwerkglas als scheidingswand gebruikt wordt. Om praktische redenen werd in de voegloze douche een zitbank voorzien. Voor de regendouche en plafondsproeier werd gebruik gemaakt van Grohe Smartcontrol kraanwerk. Aansluitend aan het bad werd een zitbank geplaatst waardoor extra bergruimte ontstaat. Deze werken resulteerden uiteindelijk in de stijlvolle en tijdloze badkamer zoals die nu is.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.