Badkamer

Een strakke en moderne badkamer met een leuk kleuraccent? Dat is exact wat gerealiseerd werd in deze prachtige badkamer voor een nieuwbouwwoning in Poperinge. In deze badkamer werd wandverwarming geplaatst, wat volgens hetzelfde principe werkt als vloerverwarming. In de wand worden radiatoren geplaatst waardoor de badkamer zowel verwarmd als verkoeld kan worden. Er werd een maatwerkmeubel in verstek voorzien, waardoor het eruit ziet als één massief stuk hout. De spiegel komt tot op de wastafel waarbij het kraanwerk volledig ingewerkt werd in deze spiegel. Naast het voegloze badkamermeubel werd ook een naadloze douche geïnstalleerd in hetzelfde kleur (ral 9016 type 2). In deze voegloze douche werden nissen uitgewerkt en werd Hansgrohe kraanwerk geïnstalleerd. De speelse vormen in combinatie met het oranje accent van het wandkastje zorgen zo voor een uniek ontwerp in deze prachtige nieuwbouwbadkamer.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.