Badkamer

Laat jezelf inspireren door deze prachtige voegloze badkamer die wij uitwerkten in Moorslede. De minimalistische stijl komt perfect tot zijn recht door de keuze voor een voegloze afwerking in polyester met een strakke witte kleur (ral 9010 type 3). De voegloze douche werd ingericht met een regendouche, zonnedouche en infrarood douchezuil. Bovendien werd ook rekening gehouden met het praktische aspect en werd een zitbank verwerkt in de wand van de douche. Het plafond werd vervangen door een strak wit spanplafond waarlangs een led lijn loopt. Deze led lijn vind je in heel de badkamer terug en zorgt voor mooi indirect licht in de douche en boven de grote spiegel boven het badkamermeubel. De inox wastafel werd volledig op maat gemaakt met een gelakt meubel in een donker contrasterend kleur. Voor het kraanwerk in deze badkamer werd gekozen voor Hansgrohe Puravida kraanwerk dat een mooi contrast biedt dankzij hun design waarin chroom en wit gecombineerd worden. Met een toilet van Villeroy and Boch is deze badkamer volledig afgewerkt en van alles voorzien.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.