Badkamer

Wanneer je over een kleine badkamer beschikt kan een nieuwe indeling wonderen doen. Door op een slimme manier met de beschikbare ruimte om te springen en deze zo praktisch mogelijk in te delen, creëer je heel wat extra ruimte. Het op maat gemaakt badkamermeubel en de voegloze douche zijn uitgevoerd in polyester (ral 9003 type 2). In deze naadloze douche werd Axor kraanwerk geïnstalleerd en werd een praktische zitbank voorzien. Boven het witte badkamermeubel, ook voorzien met Axor kraanwerk, werd een grote spiegel geplaatst. Hierboven werd een led strip voorzien voor indirect licht. Verder werden enkele wandplanken uitgewerkt in glas. Dit zwevend glas werd geïnstalleerd zonder gebruik te maken van silicone voor een moderne en cleane afwerking. De strakke radiator in deze ruimte maakt de inrichting van deze eigentijdse badkamer helemaal af. Zo zie je maar dat ook een kleinere ruimte na een slimme renovatie een volledig andere uitstraling krijgt.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.