Badkamer

In Menen mochten wij deze badkamer en meerbepaald de douche onder handen nemen. Er werd een minimalistisch design gecreëerd waarbij gekozen werd voor een voegloze douche en meubelmaatwerk voor het badkamermeubel. Bovenop de houtskeletbouw werd deze voegloze douche gerealiseerd in een donkergrijze kleur (ral 7043 type 2). De Hansgrohe rainshower douchekop zorgt voor een waar wellness gevoel binnen je eigen badkamer. Deze inloopdouche werd afgewerkt met maatwerk glas en een led lijn bovenaan tegen het plafond als subtiel detail om toch wat extra licht te voorzien in de doucheruimte zelf. Voor het inbouwtoilet werd gekozen voor een model van Villeroy and Boch.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.