Badkamer

Velen dromen van een badkamer aansluitend aan de slaapkamer of zelf een bad in de slaapkamer. Bij dit project in Ledegem mochten wij deze droom voor de klant realiseren. Voor de masterbedroom met dressing werd een combinatie voorzien van de slaapkamer en badkamer met een zeer warme uitstraling. De moderne stijl van de voegloze badkamerelementen (ral 7035 type 3) werd perfect gecombineerd met de warme bohemian stijl die ontstaat dankzij de warmere houten materialen. De ruime voegloze douche met maatwerkglas en het op maat gemaakt bad werden voorzien van Hansgrohe Pura Vida kraanwerk, net zoals bij het badkamermeubel van Detremmerie. Ook in de verdere afwerking werd geen enkel detail uit het oog verloren. De Delta light lampen zorgen voor subtiele en indirecte verlichting en er werd een lift geïnstalleerd waarbij de televisie vanuit het plafond naar beneden komt. Last but not least werd in de volledige ruimte surround sound voorzien. Dit alles resulteert in een masterbedroom waarin je volledig tot rust kunt komen. 

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.