Badkamer

De badkamer in dit herenhuis in Kortrijk werd volledig onder handen genomen. Deze houtskelet badkamer met hoog plafond kreeg een volledig nieuwe look aangemeten waarin een strakke stijl gehanteerd werd. Deze stijl werd gecombineerd met het gebruik van enkele natuurlijke materialen om een warme sfeer te creëren. Het moderne badkamermeubel bestaat uit een Formica klassieke eiken kast onderaan en opbouw wastafels op een naadloos uitgewerkt blad. Boven het meubel werd een spiegel met ledstrip geplaatst en werden nissen uitgewerkt met hetzelfde Formica materiaal. Zo werd extra bergruimte voorzien wat tegelijk een mooi accent vormt in de muur. Het naadloze bad werd op maat gemaakt en sluit mooi aan met de voegloze douche. Het doucheglas op maat vormt hierbij een ideale scheidingswand bovenop een kast die onopvallend ingewerkt werd in het meubel. Zowel voor het badkamermeubel als de douche werd Axor Pura Vida kraanwerk voorzien van Hansgrohe. Uiteindelijk werd dit ambitieuze project tot een goed einde gebracht en kan er volop genoten worden van deze luxueuze voegloze badkamer in dit herenhuis met hotel feeling.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.