Badkamer

Voor dit project in Komen mochten wij een totaalrenovatie uitwerken van de badkamer op houten onderstructuur. Er werd een klikvinyl Quickstep vloer geplaatst in een donkere kleur als mooi evenwicht voor de strakke stijl van het badkamermeubel en de douche. Het badkamermeubel werd volledig op maat gemaakt met houtfineer kasten en voorzien van twee opbouw wastafels in staal. Het badkamermeubel loopt achteraan naadloos over in de douche en biedt zo een gedeeltelijke scheidingswand. Er werd bovendien nog een anti-kalk spiegelglas geplaatst om zowel een spiegel aan het meubel te hebben als een scheidingswand tussen het meubel en de douche. Bij zowel het badkamermeubel als de douche werd Grohe kraanwerk geïnstalleerd. In de muur werden enkele nissen uitgewerkt in hetzelfde materiaal als de kasten van het badkamermeubel, namelijk Unilin meubelplaat. Het terugkomen van deze materialen zorgt alvast voor een mooi geheel en een afgewerkte badkamer.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.