Badkamer

In Menen werd deze badkamer met aanpalend toilet volledig gerenoveerd. Zo werden in deze badkamer verschillende materialen gecombineerd om een stijlvolle uitstraling te creëren. Het toilet werd van een maatwerkmeubel voorzien met wastafel en een tweede wandmeubel waarin de boiler mooi verwerkt zit. Ook in de badkamer werd een kast voorzien waar zowel de wasmachine als droogkast staan. Deze opendraaiende deuren zijn voorzien van elegante inox kasttrekkers. Het maatwerk badkamermeubel werd uitgewerkt in melamine, een materiaal met nagenoeg onbreekbare en krasvrije eigenschappen. Voor het blad van het badkamermeubel en de bezetting van enkele wanden werden Formica marmerlook platen gebruikt voor een luxueuze uitstraling. Deze marmerlook werd ook doorgetrokken in de vloer die aangelegd werd met grootformaattegels. De voegloze douche werd voorzien van een praktische zitbank en een regendouche (ral 9002). Voor zowel het badkamermeubel als de douche werd Paffoni kraanwerk in inox voorzien. Wij zijn alvast fan van de warme en stijlvolle herinrichting van deze badkamer.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Hidden
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.