Badkamer

Bij de renovatie van deze badkamer in Geluwe werd een stijlvolle en tijdloze stijl gehanteerd die helemaal tot zijn recht komt dankzij de gekozen materialen en kleuren. Door de aanwezigheid van schuine wanden werd het badkamermeubel volledig op maat gemaakt om zo slim mogelijk om te springen met de beschikbare ruimte. Dit meubel werd nadien voorzien van een Villeroy and Boch opbouwwastafel met Grohe kraanwerk. Langs de schuine wand werd een voegloos maatwerkbad geïnstalleerd dat naadloos overgaat in de douche. De voegloze douche werd uitgevoerd in hetzelfde kleur en materiaal als het maatwerkbad (ral 1013 type 2). Verder werd deze voorzien van een zitbank en werd een op maat gemaakte glazen wand geplaatst. De warme donkerbruine klikvinyl vloer van Quickstep zorgt voor een mooie warme toets in een verder lichte en strakke inrichting. 

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.