Badkamer

Dankzij een kleine renovatie in deze badkamer in Zonnebeke kreeg de ruimte terug een hedendaagse uitstraling die nog heel wat jaren mee kan. Er werd een badkamermeubel op maat gemaakt dat aan de wand bevestigd werd. Hierop werd een ook op maat gemaakte wastafel geplaatst in Corian. Dit is een innovatief materiaal dat niet poreus is en over antibacteriële en vuilafstotende eigenschappen beschikt. De ideale en onderhoudsvriendelijke materiaalkeuze voor een badkamer. De hedendaagse stijl wordt verder versterkt door de keuze voor een ruime voegloze douche (ral 1013 type 2). De voegloze douche werd, net als het badkamermeubel, voorzien van Hansgrohe kraanwerk. Zo zie je maar dat ook kleine veranderingen een wereld van verschil kunnen maken.

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.