Badkamer

In Destelbergen werd een renovatie voorzien van de master bedroom waarbij een prachtige box in box badkamer uitgewerkt werd. De afzonderlijke badkamermeubels bestaan uit zwartgelakt staal met witte wastafels. De muntgroene tegels zorgen voor een leuk accent in de verder witte badkamer. Aan het uiteinde van de bad- en douchecombinatie werd een groot doorkijkglas voorzien waardoor je vanuit de slaapkamer inkijk krijgt in de badkamer en omgekeerd. De badkamer kan volledig afgesloten worden van de slaapkamer dankzij twee grote witte pivotdeuren. Binnen dit concept werd de strakke en moderne stijl van de bad- en douchecombinatie mooi in evenwicht gebracht met de leuke retrostijl bij het binnenkomen van de badkamer. 

Vertel ons je verhaal

Zie jij jezelf ook al helemaal wegdromen in je eigen wellness? Heb je vragen over onze werking of producten? Kom je graag vrijblijvend even langs in onze showroom of heb je al een eerste idee dat je wil uitwerken? Vul dan zeker ons contactformulier in, we helpen je met plezier verder.
  • Door op “Stuur mijn bericht” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn (aan)vraag bij Pro Projects te kunnen behandelen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.